2741085442 6932377741 Νοταρά 30Α - Εθνικής Αντιστάσεως - Κόρινθος i.katsarou@hotmail.com
hero image
 
 
 
     
  Κατσαρού Ιωάννα
Κέντρο Αισθητικής | ΚόρινθοςΤο Κέντρο Αισθητικής, Katsarou beauty centre ,ιδρύθηκε τον Μάρτιο του 2005, από την Πτυχιούχο Αισθητικό - Κοσμετολογο, Ιωάννα Κατσαρού, με μόνο στόχο να παρέχει θεραπείες Αισθητικής, προσώπου και σώματος που σκοπό έχουν μια υπέροχη, όμορφη αλλά και γεμάτη υγεία εμφάνιση!

Η Ιωάννα προσεγγίζει το κάθε άτομο ολιστικά και προσωπικά! Πιστεύει, πως κάθε οργανισμός, κάθε άνθρωπος είναι διαφορετικός και χρειάζεται ειδική περιποίηση.!

20 Χρόνια τώρα έχει εκατοντάδες ευχαριστημένους πελάτες που διατηρούν έναν εαυτό γεμάτο, ομορφιά, υγεία και αυτοπεποίθηση
 
     
   
 
 
 
 
 
   
     
  Λίγα λόγια για εμάς
 
     
 
Η Ιωάννα Κατσαρού έχει σπουδάσει, Νοσηλευτική και Αισθητική - Κοσμετολογία, στο ΑΤΕΙ Αθηνών.  Αποφοίτησε το 2002 και από τότε ασκεί το επάγγελμα. Αφού έκανε πρακτική δίπλα σε έμπειρους Αισθητικούς και Πλαστικούς Χειρουργους, το 2005 ανοίγει τον δικό της χώρο. Παράλληλα παρακολούθησε μια εξειδίκευση Κοσμετολογιας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης.
 
Έχει διατελέσει πρόεδρος του Ε.Δ.Α.Π.Α.Ι.Ν, ενώ τα τελευταία χρόνια είναι αντιπρόεδρος. Συνεργάζεται με εταιρείες που εισάγουν τελευταίας τεχνολογίας μηχανήματα και προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας!
 
 
     
 
 
 
 
 
     
  ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ
Επικοινωνήστε σήμερα με το Katsarou Beauty Centre για να κλείσετε το ραντεβού σας και να ανακαλύψετε τις πολλές επιλογές που έχουμε για εσάς, προσφέροντας στον εαυτό σας την αγάπη και τη φροντίδα που αξίζετε!
 
     
     
  ΤΗΛΕΦΩΝΟ
2741085442 -  6932377741
 
     
 
 
 
     
  ΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΑΣ


Στο Katsarou Beauty Centre, αφήνουμε την υπερβατική περιποίηση να ορίσει την εμπειρία σας. Με μια ευρεία γκάμα υπηρεσιών προσώπου, σώματος και αποτρίχωσης, προσφέρουμε εξειδικευμένες θεραπείες που ενισχύουν την ομορφιά και την υγεία σας.

 
 
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ    
     
 
 
     
 
Ο ΣΤΟΧΟΣ ΜΑΣ
Στο Κέντρο Αισθητικής της Ιωάννας Κατσαρού, ο κύριος στόχος είναι να προσφέρει υπηρεσίες ομορφιάς και ευεξίας που υπερβαίνουν τις προσδοκίες των πελατών. Με μια ολιστική προσέγγιση και τη χρήση προηγμένων τεχνολογιών, το κέντρο αποσκοπεί στην επίτευξη μιας υγιούς, λαμπερής εμφάνισης και ενός αίσθηματος ευεξίας που διαρκεί.
 
     
 
ΥΛΙΚΑ ΥΨΗΛΗΣ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ
Το Κέντρο Αισθητικής Katsarou Beauty Centre δεσμεύεται να χρησιμοποιεί μόνο υλικά υψηλής ποιότητας στις θεραπείες του. Από εξειδικευμένα καλλυντικά προϊόντα μέχρι τεχνολογικά προηγμένα μηχανήματα, κάθε στοιχείο επιλέγεται με προσοχή για να εξασφαλιστούν άριστα αποτελέσματα και μέγιστη ικανοποίηση των πελατών.